Oslotips | Oslo RAW – godsaker som er bra for kropp og sjel

Dette er et skikkelig bra kafétips til deg som er glad god og sunn mat – og søte saker. Her er det fullt av fristelser altså! På Oslo RAW er det imidlertid ikke så ille å la seg friste, for her er kakene proppfulle av naturlige og sunne råvarer.

Jeg er så heldig at jeg har denne fine kaféen rett ved jobben min, og jeg er stadig innom for å kjøpe kaffe. Og noen ganger lar jeg meg friste til å ta lunchen her også – gjerne med en god venninne.

Fristelser med naturlige og sunne råvarer

Her kan man kombinere salt og søtt til lunsj, og man kan spise kake til lunsj med god samvittighet. De serverer mat og kaker som både ser bra ut, smaker bra og gjør godt for kroppen. Her brukes kun naturlige råvarer som nøtter, frø, kjerner, frukt, grønnsaker, planteolje og mer.

På Oslo RAW finner du chiapudding, salater, acai bowls, og alltid et stort utvalg av kaker og andre små søte fristelser. Noen av mine favoritter er avocado-cracker, chiapudding og mangokake.

Alle produkter her er vegansk, glutenfrie, laktosefrie og uten raffinert sukker – og de bruker over 80% økologiske råvarer. Om du syns det høres kjedlig ut med mat som er “fri for alt”, da må du jammen tro om igjen – og ta turen for å smake!

Og alt her er raw. Det vil si at det ikke er varmebehandlet til over 48 grader, for å bevare varmesensitive enzymer og næringsstoffer i maten.

Du får også varme drikker her – men disse er altså ikke raw. Kaffe latte, ginger latte, matcha latte, golden milk – alt lagd på plantemelk. Her bruker de også den aller beste havremelken – nemlig iKaffe fra Oatley.

God stemning med fine detaljer

Kaféen er enkel og koselig både inne og ute. På sommeren er det perfekt lunsjsted i sola, og på vinteren kan du kose deg inne i varmen omgitt av friske blomster og hyggelig stemning. De er flinke til å dekorere så du kan nyte godsakene i fine omgivelser!

Kvinnen bak Oslo RAW heter Tiril, og startet raw-kafé for å lage godsaker som er godt for oss. Nå driver Oslo RAW kafé både på Adamstuen og på Frogner, samt at de leverer kaker til andre kaféer. I tillegg driver de kurs i raw mat og har ulike arrangementer om mat, næring og holistisk helse.

Nettside: osloraw.no
Kafé Adamstuen: Ullevålsveien 82b
Kafé Frogner: Skovveien 16

PS! De har en skikkelig lekker feed på Instagram og er knallgode på fristende bilder!

Flere Oslotips

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kanskje du også har lyst å lese: