Start her

Det er så hyggelig at du stikker innom Reisehjerte – for det betyr at vi har en felles interesse for å bli kjent med mer av verden, og kanskje også for å leve litt grønnere. 

Hvis dette er ditt første besøk her, så vil denne siden gi deg et inntrykk av hva Reisehjerte er, hvem jeg er, hvordan du kan følge med og engasjere deg, samt en introduksjon til hva slags reiseartikler du vil finne på Reisehjerte. Så la oss bli bedre kjent!

Thu Aug 17, 2017 10:00 - 11:30 (

Hva skriver jeg om?

På Reisehjerte  skriver jeg om destinasjoner fra hele verden, og alle opplevelser jeg skriver om er mine egne (med mindre annet er tydelig angitt). Jeg er opptatt av grønne reiseopplevelser, ansvarlig turisme og lokale opplevelser for å bli kjent med kulturen jeg besøker. Les mer nedenfor om hva jeg legger i å reise grønt.

Jeg deler også praktiske tips til reisen, inspirasjon til å reise alene og til å nyte øyeblikket. Jeg syns lokal matkultur er utrolig spennende, og deler både matopplevelser og innimellom lokale vegetaroppskrifter.

For å finne frem til innhold på bloggen kan du enten navigere ut ifra menyen øverst på siden for å sortere reiseartikler etter tema, eller du kan scrolle deg nedover på siden og velge reisemål fra kartet.

Hva er å reise grønt?

Å reise “grønt” er et vidt begrep, og jeg har sett mange ulike definisjoner av det. Her på Reisehjerte bruker jeg grønne reiser som et samlebegrep, og ønsker å inspirere deg til å reise både ansvarlig, bærekraftig og så miljøvennlig som mulig, til å bli kjent med kulturen du besøker og menneskene som bor der. Oppdag og bli kjent med det særegne, lukt og smak på kulturen, smil og prat med menneskene som bor der – og ha i bakhodet at du skal støtte opp om lokalt næringsliv og ikke ha negativ innvirkning på verken mennesker, dyr eller natur når du reiser.

Hvem skriver Reisehjerte? 

Jeg heter Elin, og jeg elsker å reise. Jeg er opptatt av å leve og reise ansvarlig og grønt. Jeg er også fan av slow. I hverdagen betyr det for meg å ta seg bedre tid til det som betyr mye for meg og mindre tid på støy. På reise betyr det å ta seg litt tid til hvert enkelt sted, heller enn å rase avgårde for å se mest mulig. Taste of Slow (skrevet på engelsk) har vært mitt reiseunivers siden 2011, frem til jeg startet Reisehjerte høsten 2017.

Når jeg reiser er jeg opptatt av å få et glimt av det lokale livet og menneskene der jeg reiser – hvordan folk lever, hva de lever av, hva de spiser, hvordan de spiser, og jeg syns det er spennende å bli kjent med hverdagslivet i andre kulturer.

Her kan du kan lese mer om meg og hvordan jeg liker å reise.

Hold deg oppdatert

Reisehjerte oppdateres jevnlig, og det er flere måter du kan holde deg oppdatert på.

For å få med deg live oppdatering fra turer jeg er på, lenker til nye reiseartikler, samt lenker til interessante reisenyheter eller reiseartikler fra andre nettsider, følg Reisehjerte på Facebook. Her kan du også delta i diskusjoner, dele tips eller kommentere på innhold.

Dersom du er glad i reisebilder, så følg med på Instagram.  Der deler jeg både “live” når jeg er på tur, samt tilbakeblikk fra tidligere turer.

Om ikke alltid like aktiv, så er Reisehjerte også på Twitter.

 

Du er også velkommen til å ta kontakt via e-post, så hvis du har et spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger, ta gjerne kontakt. Jeg besvarer alle henvendelser selv, og svarer så raskt jeg rekker.

Hvor drømmer du om å reise?
Reisemål Placeholder
Reisemål

 

Mine reiseplaner –  Bali i februar
Drømmereiser akkurat nå –  Motorsykkeltur til Nord-Norge | Afrika på langs | Transsibirske jernbane

 

Følg på Instagram